LBA 2023

Ar svinīgu ceremoniju noslēdzies gadskārtējais skaistumkopšanas produktu konkurss Lilit Beauty Awards, jau trīspadsmito reizi vienkopus aicinot vadošos šīs industrijas pārstāvjus.

Arī šoreiz pasākums notika mūzikas un drāmas telpā OratoriO, kur pēc āra saltā gaisa viesus mājīgā sveču gaismā gaidīja mūzika, vieglas uzkodas un dzirkstoši dzērieni, bet galvenais – sirsnīgas sarunas un saredzēšanās ar kolēģiem, nozares sadarbības partneriem un nereti arī konkurentiem.

Ceremoniju muzikāli ieskandināja dziedātāja Kristīne Pāže ar grupu Kautkaili. Emocionālās, dvēseliski piesātinātās dziesmas perfekti, atbilstoši Ziemassvētku gaidīšanas garam, papildināja ceremoniju, kurā tika cildināti skaistumkopšanas nozares uzvarētāji piecās kategorijās: plaša patēriņa, aptieku, eko un selektīvā kosmētika, kā arī ierīces. Lai tos noteiktu, profesionāla žūrija desmit cilvēku sastāvā vairākus mēnešus testēja un vērtēja tai iesniegtos produktus, analizējot katra sastāvdaļas, iedarbību un rezultātu.

Kā ievadrunā uzsvēra žūrijas priekšsēdētāja, žurnāla LILITA galvenā redaktore Kristīne Rudzinska: “Šogad iepazinām tik daudz lielisku produktu un sapratām, ka daudzi no tiem ir nepelnīti palikuši ēnā. Lūdzu stāstiet mums par saviem sasniegumiem, lai mēs tos varētu parādīt savām lieliskajām lasītājām! Pasaule ir pārpildīta ar piedāvājumiem, bet ir tik labi netērēt lieki laiku, izmēģinot visu, ja uzreiz zini, ko un kāpēc tiešām vērts pamēģināt.”

Šī gada LBA izcēlās ar vairākiem sasniegumiem. No industrijas puses šogad kopējais pieteikto produktu skaits bija lielāks kā jebkad agrāk. Arī žurnālu lasītājas neslinkoja un atbildēja līdzīgi – par savu iecienītāko skaistumkopšanas produktu vietnē www.beautyawards.lv tika atdotas 21.000 balsis. 111 savās nominācijās uzvarējušie produkti kopā ar žūrijas komentāriem publicēti žurnālu Lilita un ЛИЛИТ janvāra numuros, kas daudziem kļūs par šī gada skaistumkopšanas produktu ceļvedi.