Lilita
Lilit LOOK
Лилит
Лилит LOOK
Latvijas Architektūra
Latvijas Būvniecība
Copes Lietas
Клёвые Дела
GEO
Nezināmā Vēsture
Nezināmā Kara Vēsture
Baltic Business Quarterly
 

Lilita

Žurnāls sievietēm, latviešu valodā
Kristine Rudzinska

Lilita bija pirmā sieviete, ko radīja Dievs. Viņa bija pārāk neatkarīga un pašpārliecināta, tāpēc devās prom no Paradīzes. Tikai vēlāk Ādams tika pie Ievas – no viņa ribas tapinātas pakļāvīgas sievas.

“Lilita” ir žurnāls sievietei, kas nebaidās dzīvot: eksperimentēt, mesties piedzīvojumos, uzvarēt un kļūdīties. Viņa nebaidās būt bezrūpīga, aprēķinātāja, pakļāvīga un nesasniedzama vienlaicīgi. Sievietei, kuras pasaule neaprobežojas tikai ar citu vēlmēm, kura mīl sevi un nežēlo laiku un līdzekļus, lai patiktu sev vēl vairāk.

Šādai sievietei nepieciešams žurnāls, kas nevis pamāca un audzina, bet palīdz orientēties pasaulē, visā jaunajā un labi aizmirstajā vecajā. Žurnāls, kas līdzīgi labai draudzenei dalās pieredzē gan par attiecībām, gan modi un skaistumkopšanu, bet neuzstāj, ka ir tikai viens vienīgais pareizais ceļš, paverot durvis uz ezotērikas, astroloģijas un pat maģijas pasauli.

Tas viss – kvalitatīvā drukā, ar ekskluzīvām zvaigžņu intervijām un patiesiem mīlas un veiksmes stāstiem. Žurnāls apvieno redakcijas oriģinālo dzīves pieredzi ar jaunākajām pasaules tendencēm izdevējdarbības jomā. Žurnāls “Lilita” ir kļuvis par mūsdienu sievietes Bībeli.

Žurnāls “Lilita” tiek izdots latviešu un krievu valodā, tas ir Latvijas glancēto žurnālu tirgus vadošais un mīlētākais zīmols.

 
1.lapa

Vāki

2024/01
2023/12
2023/03
 
2023/02
2023/01
2022/10