2018. gada abonēšanas kamapaņa noslēgusies ar 9% pieaugumu

Jau vairākus gadus pēc kārtas izdevniecībai izdodas audzēt tās kopējo abonētāju skaitu. Šogad mums ir par 9% vairāk abonētāju salīdzinājumā ar rezultātiem gadu iepriekš.

Var secināt, ka pie pareiza saturiskā piedāvājuma lasītāji joprojām izvēlas lasīt un abonēt kvalitatīvus un viņu interesēm atbilsotšus žurnālus.  Tai pat laikā var redzēt, ka intereses dažādās lasītāju grupās kļūst arvien specifiskākas un ir būtiski spēt “trāpīt” ar šīm arvien šaurākajām interesēm atbilstošu saturu. Tādēļ mēs strādājam un turpināsim strādāt gan pie esošo žurnālu satura, gan pie jaunu izdevumu veidošanas.

Jāatzīmē arī, ka www.abonesana.lv piedāvā iespēju abonēt žurnālus jebkuram laika periodam, arī 12 mēnešiem, sākot ar jebkuru kalendāro mēnesi. Jo ipaši būtiski tas ir abonējot žurnālu kā dāvanu dzimšanas dienā vai citos svētkos. Šajā gadījumā mēs laimīgajam saņēmējam nosūtam arī īpašu kartiņu, kuras dizainu un apsveikuma tekstu nosaka dāvinātājs. Kas gan var būt gaidītāka dāvana par iecienītākā žurnāla abonomentu?